KOMBOPAKET

Våra populära erbjudanden!

Ögonbryn + Lashliner övre  inkl återbesök.
Pris 6.800kr (ordpris 8.000kr)
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ! Vi har alla olika hudtyper och immunförsvar, för att minimera blödningsrisken och att få färgen att fästa optimalt är det viktigt att du INTE intar någon alkohol 2 dygn innan behandling och ingen koffein eller nikotin samma dag före din behandling! Behandlingstid ca 2,5 tim inkl bedövning. Kom osminkad och gärna i god tid så du hinner komma ner i varv innan behandlingen. Två kostnadsfria återbesök ingår ett för ögonbryn och ett för lashliner övre efter första behandling inom 4-8 veckor.

Ögonbryn + Eyeliner övre inkl återbesök.
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ! Vi har alla olika hudtyper och immunförsvar, för att minimera blödningsrisken och att få färgen att fästa optimalt är det viktigt att du INTE intar någon alkohol 2 dygn innan behandling och ingen koffein eller nikotin samma dag före din behandling! Behandlingstid ca 2,5 tim inkl bedövning. Kom osminkad och gärna i god tid så du hinner komma ner i varv innan behandlingen. Två kostnadsfria återbesök ingår ett för ögonbryn och ett för eyeliner övre efter första behandling inom 4-8 veckor.

Ögonbryn + Eyeliner övre + under inkl återbesök.
Pris 8.000kr (ordpris 9.500kr)
Konsultation ingår: Vi går igenom en noggrant hälsodeklaration först innan vi mäter och ritar en form som är anpassad för just ditt ansikte. Och väljer sedan rätt färg som passar just för din hudtyp. OBS! Endast en behandling åt gången då båda behandlingarna samtidigt är väldigt tidskrävande.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ! Vi har alla olika hudtyper och immunförsvar, för att minimera blödningsrisken och att få färgen att fästa optimalt är det viktigt att du INTE intar någon alkohol 2 dygn innan behandling och ingen koffein eller nikotin samma dag före din behandling! Behandlingstid ca 2,5 tim inkl bedövning. Kom osminkad och gärna i god tid så du hinner komma ner i varv innan behandlingen. Två kostnadsfria återbesök ingår ett för ögonbryn och ett för eyeliner övre och under efter första behandling inom 4-8 veckor.