Tattoo Remover

Rejuvi Tattoo Remover

Boka borttagning av tatuering med Rejuvi Tattoo Remover! Kanske har du som många andra önskat göra ögonbryn med 3D-effekt men har en ifylld gammal tatuering som blivit missfärgad  eller som du är missnöjd med.

Rejuvi tatuering borttagning tenderar att lämna mindre ärrbildning än laserborttagning av permanent make up eller tatuering.

Tattoo remover är en metod man använder för att helt ta bort pigmentet ur huden. Man tatuerar det aktuella området med en speciell removerpasta som går ner i huden och lyfter upp pigmentet. Den efterlämnar ingen ärrbildning och är skonsammast för huden eftersom färgen omedelbart börjar åka upp till ytan – ingenting åker runt i kroppen.

En ekonomisk och tidsbesparande fördel är att en enda rejuvibehandling motsvarar 2-3 laserbehandlingar samt tar man bort alla färger med rejuvi vilket är svårt att få bort med laser. Därför sparar du både tid, pengar och du får ett snyggare slutresultat. Det blir en gul-grön-vit tjock skorpa som ligger kvar i 7-10 dagar.

När skorpan har släppt kan området vara rött och sårigt. Det kan ta 2-6 månader innan huden är helt återställd efter tattoo remover. Denna behandling är bäst om det absolut inte finns några andra sätt att få bukt med tatueringen.

Det är inte säkert att man får bort all färg på en behandling. Det beror på hur mycket och hur djupt färgen sitter. Och vilken typ av färgämnen som använts. Sitter färgen för djupt går den inte att ta bort helt, eftersom det då finns risk för att det bildas ärrvävnad.
Boka in en tid så hjälper vi dig.

Första behandling på ett helt område
(hela ögonbryn,läppkontur eller hela läppar)
Pris 2.500kr/beh/område.

 

Kommande behandlingar
Pris 1.500kr/behandling/område.