Teknik

Våra tekniker

Har du någonsin funderat på hur mycket tid du lägger ned på att applicera samt ta bort din makeup? Kosmetisk tatuering kan hjälpa dig spara in värdefull tid för att göra annat. Med Micropigmentering är du vacker dygnet runt – det varken rinner eller kladdar oavsett vad som händer.

Målet är att framhäva din naturliga skönhet och tillföra utseendet det där lilla extra. Det är inte meningen att denna makeup ska vara iögonfallande. Tvärtom så ska den bara förstärka din naturliga skönhet och/eller korrigera små skönhetsfel, som en basmakeup.

Områden där Micropigmentation används:

Ögonbryn 3D-effekt: korrekt formade ögonbryn ramar in ögonen och får dig att se yngre och vackrare ut. Du behöver aldrig mer använda dig av en ögonbrynspenna. Nu kan du få perfekta ögonbryn som är balanserade och symmetriska året runt.

Eyeliner: ger en vacker inramning runt ögat och får dina ögonfransar att se både tätare och fylligare ut med markerade ögon.

Lipliner med skugga: genom micropigmentering jämnas läppkonturen till och läpparna blir markerade och fylligare.

Innan någon behandling påbörjas kommer vi att skissa upp exakt hur det slutliga resultatet kommer att se ut och efter att vi har kommit överens om färg. Vi börjar inte förrän du är nöjd!

Högsta kvalitet

Nouveau Contour Pigment tillverkas enligt samma stränga normer som dess utrustning. Sträng kvalitetskontroll garanterar endast de bästa, högsta kvalitet färgämnen används. Alla pigment bedöms utifrån sin kemiska sammansättning, mikrobiologiska, kemiska struktur, kristallform, färgintensitet, granulat densitet, färg täthet och renhet. För ett långvarigt resultat, färg densitet och kulörbeständighet är nyckeln. Nouveau Contour använder en speciell tillverkningsmetod som att uppnå en högkoncentrerad pigment färg. Färgpaletten av 66 färger är sammansatt för att uppnå naturliga och varaktiga resultat.

Vi har valt att arbeta med Nouveau Contour Permanent Cosmetics utrustning för de erbjuder tekniker i högsta kvalitet på pigment och toppmoderna nålar. Tekniken ger ett perfekt och naturligt resultat varje gång.  Vi strävar alltid efter 100 % nöjda kunder.